Vergoeding 


Voor een werkgever is jouw privé /werk balans als werknemer van groot belang omdat dit van invloed is op je functioneren. 

 

Indien de balans door omstandigheden verstoord wordt, is het de werkgever er dus alles aangelegen om je bij te staan in je herstel. 

Daarbij is het niet van belang of je klachten privé- of werk gerelateerd zijn, tenslotte draag jij ze als persoon met je mee, ook tijdens je werk. 

 

Werkgevers zien gelukkig steeds vaker het belang in om daarom goed voor hun medewerkers te zorgen en ook het belang van persoonlijke ontwikkeling. 

 

Veel bedrijven hebben een budget gereserveerd voor opleidingskosten en persoonlijke ontwikkeling en vergoeden en ondersteunen bijvoorbeeld ook een coachtraject. 

 

Grote kans dat in jouw arbeidsovereenkomst een ontwikkel- of opleidingsbudget is opgenomen. Overleg dus met jouw leidinggevende of HR afdeling in hoeverre jouw organisatie een professioneel coachtraject hier ook onder vindt vallen. 

 

Coaching is vergeleken met andere vormen van persoonlijke ontwikkeling relatief goedkoop en effectief voor bedrijven. 

 

Vraag je werkgever dus naar de mogelijkheden.                                          Kun je hier hulp bij gebruiken? Neem dan contact met me op of we kunnen dit bespreken bij de kennismaking.