Over mij

Wat een inspirerend levenspad heb ik bewandeld! Als trotse echtgenoot en vader van twee prachtige dochters geniet ik volop van het bruisende leven met mijn vijf ondeugende kleinkinderen. Mijn verhaal krijgt kleur door twee intense burn-outs die ik in het verleden heb ervaren. Altijd maar doorgaan, perfectionisme als levensmotto, het gevoel oververantwoordelijk te zijn, een agenda overladen met verplichtingen, en het vergeten van mijn eigen grenzen; deze ingredi├źnten leidden tot een opgebrand gevoel en totale uitputting.

Het besef dat ik het niet alleen kon dragen, dat ik echt hulp nodig had, opende de deur naar verandering. Ik ben dankbaar dat ik die stap destijds heb gezet, want het heeft mijn leven opnieuw vormgegeven. Dit persoonlijke avontuur heeft mij niet alleen ervaringsdeskundig gemaakt, maar ook de waarde van coaching diep in mijn vezels verankerd. Daarom heb ik vol passie gekozen voor dit prachtige vak, met de intentie om ├ęcht het verschil te maken in het leven van anderen.

Naast mijn specialisatie in stress- en burn-out coaching ben ik bekend met- en heb ik me verdiept in- thema's als discriminatie, rouw en verlies, communicatieverbetering, misbruik en bindingsangst. Mijn reis gaat verder dan alleen stress; ik wil mensen begeleiden op diverse paden van persoonlijke groei en herstel.

In mijn momenten van ontspanning vind je me op de padelbaan, samen met vrienden op bruisende festivals, verdiept in boeken, joggend door de natuur, of simpelweg genietend van de rust die buiten zijn kan brengen. Mijn leven is een boeiende mix van uitdagingen en vreugdevolle momenten, en ik koester elke kans om anderen te helpen hun eigen pad van welzijn te ontdekken.